A kreativ tanársegéd

Az XCLASS nyelvi labor egy olyan multimédiás oktatásra alkalmas keretrendszer, melyet kifejezetten hálózatos környezethez terveztek. A legújabb fejlesztésen alapuló videó és hangátvitellel tökéletes oktatási feltételeket teremt...

Bővebben

Szolgáltatások

A Smart Consulting Group Kft, mint a Sun-Tech Group Ltd. hivatalos magyarországi disztribútora, látja el a gyártó oktatástechnikai innovációinak forgalmazását és terméktámogatását.

Termékskálánkon megtaláhatóak díjnyertes multimédiás oktatástechnikai keretrendszerek (XCLASS), digitális nyelvi labor szoftverek (DLL), oktatási videoanyagokat elosztó és gyűjtő kiszolgálók (VOD), Audio/Video eszközök illesztését ellátó hardverek (PRO ONE AV), interaktív táblák (BoardWiz) és a hallgatóság interaktív részvételét biztosító szavazó rendszer (XPRESS).

Cégünk az alábbi szolgáltatásokkal áll meglévő és új ügyfelei rendelkezésére:

Multimédiás oktatórendszerek, digitális nyelvi laborok tervezése, telepítése, támogatása

Több éves tapasztalattal bíró szakembereink a helyszíni igényfelmérést követően az intézmények szakmai és technikai vezetőivel együtt alakítják ki az ügyfél számára legoptimálisabb megoldást.

A személyre szabott rendszer leszállítása után díjmentes helyszíni telepítéssel és az intézmény sajátosságaihoz igazított konfigurálással támogatjuk termékünket. Ezt követően szintén díjmentes oktatással segítjük a rendszert használó oktatók, pedagógusok megismerkedését az XCLASS és DLL termékekkel.

Az átadást követően folyamatos, ingyenes terméktámogatást nyújtunk, mely érinti a meglévő szoftverek frissítését, elkészített mini-alkalmazások elérését és az XCLASS közösségi portál használatát. A portál lehetőséget biztosít az XCLASS iskoláknak multimédiás tananyagok, DLL projektek megosztására, kicserélésére, letöltésére.

A fentieken túl hamarosan akkreditálásra kerülő multimédiás tanagyagtervezés tanfolyamainkon is kedvezményeket biztosítunk a rendszerünket alkalmazó iskoláknak.

Meglévő informatikai infrastruktúra modernizációja, új gépparkok és hálózatok szállítása.

Az IT piacon közel tíz éves jelenlétünk során felhalmozott tapasztalatunkkal, kedvező beszállítói hátterünkkel és kimagasló garanciális feltételeinkkel olyan átfogó szolgáltatást nyújtunk partnereinknek, mellyel a fenti oktatástechnikai rendszerek kiépülését segítjük elő.

  • új PC-k szállítása, konfigurálása XCLASS rendszerhez
  • 3 év helyszíni garancia, hibaelhárítás 24 órán belül, díjmentes karbantartás a garancia ideje alatt
  • Helyi hálózatok kialakítása, aktív eszközök szállítása, menedzselése (a DLINK Magyarország PartnerPlusz startégiai partnereként)
  • meglévő PC-k átalakítása, költséghatékony modernizációja
  • távmenedzsment szolgáltatások

Interaktív szavazó rendszer szállítása, beüzemelése

Szolgáltatásunk célja, hogy olyan innovatín eszközökkel támogassuk a hallgatóság aktív bevonását az előadásokba, mellyel véleményük, egyén szerint adott válaszuk azonnali kiértékelést tesz lehetővé a prezentáción elhangzó kérdésekre. Az XPRESS termékcsalád vezeték-nélküli hardver modulokkal és BoardWiz interaktív táblával összekapcsolva azonnali statisztikákat, válasz-kiértékeléseket tesz lehetővé.

Rendszerünkhöz díjmentes telepítést, oktatást és folyamatos terméktámogatást biztosítunk.


Kérdése van? Segítünk! +36 70 330 0870

Copyright 2010 Smart Consulting Group kft.