A kreativ tanársegéd

Az XCLASS nyelvi labor egy olyan multimédiás oktatásra alkalmas keretrendszer, melyet kifejezetten hálózatos környezethez terveztek. A legújabb fejlesztésen alapuló videó és hangátvitellel tökéletes oktatási feltételeket teremt...

Bővebben

Referencia iskola program

A program célja:

Országszerte keressük azokat az innovatív általános és középiskolákat, amelyek fokozottan nyitottak az XCLASS rendszerrel történő oktatásra és tapasztalatcserére, így készek bevezetni hétköznapjaikban egy ilyen módszertani újdonságot. Célunk, hogy egy hálózat kiemelt szereplőjeként, folyamatos együttműködéssel tökéletesítsük a digitális oktatás ily módon történő elterjedését.

Felismertük, hogy nyitott szemlélet, kitartás és kísérletező kedv is szükséges az XCLASS rendszerrel történő hétköznapi oktatáshoz, így programunk célja, hogy regionálisan egy-egy intézményt kiemelkedését segítve, az intézmény térség „minta iskolájává” válhasson.

Amit ajánlunk:

  • Kiemelt szerepet az országos hálózatban, hosszú távú együttműködés a módszertan fejlesztésében, tökéletesítésében.
  • Az XCLASS rendszer átadásakor sajtóvisszhang és médiakampány megszervezését.
  • Egyszeri, egyedi kedvezményt a rendszer listaárából.
  • Jelentős kedvezményeket, a jövőben megjelenő új verziók és szolgáltatások árából.

Amit kérünk:

  • A rendszer használatából adódó szakmai módszertani eredményeik, tapasztalataik megosztását, együttműködést esettanulmányok elkészítésében.
  • Évente legfeljebb két alkalommal biztosítsák a termet nagy bemutatók megrendezésére (melyet természetesen saját költségből fedezünk).
  • Az XCLASS logó elhelyezését az iskola honlapjának kezdő oldalán.
  • Egy felelős kapcsolattartó személy kijelölését.

Tájékoztatjuk, hogy térségenként (70-80 km-es körzetben) legfeljebb egy általános- és egy középfokú intézmény töltheti be a referenciaiskola státuszt.

Amennyiben programunk felkeltette érdeklődését, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk, hivatkozva A „Referenciaiskola” programra.


Kérdése van? Segítünk! +36 70 330 0870

Copyright 2010 Smart Consulting Group kft.