A kreativ tanársegéd

Az XCLASS nyelvi labor egy olyan multimédiás oktatásra alkalmas keretrendszer, melyet kifejezetten hálózatos környezethez terveztek. A legújabb fejlesztésen alapuló videó és hangátvitellel tökéletes oktatási feltételeket teremt...

Bővebben

Az idegen nyelvi készségek fejlesztésére kiírt GINOP-6.1.3 pályázat kiváló lehetőség Szakképzési Centrumok részére új, komplett XCLASS nyelvi labor beszerzésére.

A Tatabányai Szakképzési Centrum (TSZC) álljon itt ékes példként annak kapcsán, hogy célzottan idegen nyelvi infrastruktúra fejlesztésre alkalmas pályázat segítségével milyen komplett, hosszú távon használható, modern nyelvi laborok alakíthatóak ki.

 

A TSZC GINOP-6.1.3 pályázatának részeként 3 db, komplett nyelvi labor került kialakításra a tatabányai Bánki Donát - Péch Antal Szakgimnázium és Szakközépiskolában, a komáromi Széchenyi István Közgazdasági és Informatikai Szakgimnáziumban, valamint az esztertgomi Bottyán János Szakgimnáziumban.

Új, teljesen felújított tantermek, igényes, egyedi méretre gyártott fiatalos nyelvi labor bútorok, korszerű számítógépek és természetesen a magyarországi piacvezető nyelvi labor szoftver: XCLASS Professional keretrendszer DLL modullal.

Az XCLASS magyarországi csapata támogatta a bútorok egyedi máretre történő gyártás előkészítését, tervezését, a kapcsolódó erős és gyengeáramú hálózati kábelezés kivitelezését és a rendszer helyszíni telepítését, oktatását.

Büszkék vagyunk az elkészült tantermekre, mely megjelenésében és tartalmában is a legmodernebbek közé tartozik hazánkban.

 


Kérdése van? Segítünk! +36 70 330 0870

Copyright 2010 Smart Consulting Group kft.