A kreativ tanársegéd

Az XCLASS nyelvi labor egy olyan multimédiás oktatásra alkalmas keretrendszer, melyet kifejezetten hálózatos környezethez terveztek. A legújabb fejlesztésen alapuló videó és hangátvitellel tökéletes oktatási feltételeket teremt...

Bővebben

Gandhi Közalapítványi Gimnázium és Kollégium

A TIOP 1.2.6-14/1. kódszámú projekt keretében Pécsen létrehozandó kulturális és oktatási központ a Gandhi Gimnáziumban valósult meg, amely 2015. november végén került átadásra. Az intézményben többek között kialakításra került két osztályterem 28 számítógéppel, ahol nyelvi labor környezetben az XCLASS segítségével folyhat a nyelvoktatás. A termek egyedi tervezésű bútorairól, felszreléséről (asztalok, székek, számítógépek, monitorok, mikrofonos fejhallgatók, stb.) a Smart Consulting Group Kft. gondoskodott. Az átadást követően a teljes tanári tantestület képzésben vett részt az XCLASS rendszer használatát illetően, mely motiválólag hatott a jelenlévőkre.

 


 

"A pécsi Gandhi Közalapítványi Gimnázium és Kollégium Magyarország és egyben Európa első roma nemzetiségi, érettségit adó intézménye, melyet a Gandhi Alapítvány 1994-ben alapított. Nevét Mahátma Gandhi indiai politikusról kapta."

 


 

 


Kérdése van? Segítünk! +36 70 330 0870

Copyright 2010 Smart Consulting Group kft.