A kreativ tanársegéd

Az XCLASS nyelvi labor egy olyan multimédiás oktatásra alkalmas keretrendszer, melyet kifejezetten hálózatos környezethez terveztek. A legújabb fejlesztésen alapuló videó és hangátvitellel tökéletes oktatási feltételeket teremt...

Bővebben

Az NKE - Hadtudományi és Honvédtisztképz? Karán is az XCLASS nyelvi labort használják, a Szolnoki Helikopter Bázison.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatói már több mint 5 éve használják az XCLASS Professional nyelvi laborokat. A budapesti, Idegennyelvi és Szaknyelvi Lektorátuson 2015 óta a nyelvvizsgák alkalmával, a Ludovika Campusban további 3 laborban 2018 óta a mindennapi oktatás során alkalmazzák rendszerünket. 

Ehhez a sorhoz csatlakozott a  Szolnoki Helikopter Bázison ötödikként kialakított vadonatúj nyelvi labor, ahol a helyszín adottságainak figyelembe vételével, egyedi méretre készült nyelvi labor bútorzat szállításával, er?s- és gyengeáramú hálózatkiépítéssel, valamint az komplett szoftveres nyelvi labor telepítésével bízták meg az XCLASS magyarországi képviseletét.

Az eredmény egy impozáns, modern, minden igényt kielégít? XXI. századi nyelvi labor lett, villámgyors gépekkel, sokoldalú szoftverrel és természetesen az elmaradhatatlan gyártói támogatással az XCLASS rendszer használatához.

 


Kérdése van? Segítünk! +36 70 330 0870

Copyright 2010 Smart Consulting Group kft.