A kreativ tanársegéd

Az XCLASS nyelvi labor egy olyan multimédiás oktatásra alkalmas keretrendszer, melyet kifejezetten hálózatos környezethez terveztek. A legújabb fejlesztésen alapuló videó és hangátvitellel tökéletes oktatási feltételeket teremt...

Bővebben

Budapest, Pécs, Győr, Szeged

Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Kar az XCLASS nyelvi labor mellett döntött amikor egy 21+1 munkaállomásos nyelvi termet kívántak kialakítani az intézményükben. Elsődleges szempont volt számukra a modernizáció az informatika és a nyelvoktatás vegyes felhasználása egy tantermen belül. A számos nyelvet oktató intézményben kiválóan alkalmazzák a rendszert és az oktatók is felhasználóbarátnak tartják az XCLASS-t.


Már a Széchenyi István Egyetem Győrben is az XCLASS nyelvi laborban képzi hallgatóit. Az egyetem vezetősége az XCLASS mellett tette le voksát mert a díjmentes terméktámogatás és a kedvező ár meggyőző volt számukra. A 29+1 munkaállomásos nyelvi teremben több ezer hallgató ismerkedhet meg a nyelvtanulással, melyet oktatóikkal együtt izgalmasnak találnak a korszer? rendszer nyújtotta lehetőségek miatt.

 

2011 első negyedévében a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport egy vadonatúj XCLASS nyelvi laborral bővült. A piaci kínálatot megvizsgálva az intézmény egy 14 munkaállomásos XCLASS nyelvi labor mellett döntött, mert elsődleges szempont volt a kompromisszummentes nyelvoktatás és a díjmentes helyszíni képzés megvalósítása. Ezzel újabb intézménnyel bővült a felsőoktatási referenciánk.

 

Két éve működik az ország legnagyobb XCLASS nyelvi labor terme a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karán. A kedvez? tapasztalatok és a megbízható működés olyan érvek voltak a Bölcsészettudományi Kar vezetésénél, melyek eredményeképpen megvalósulhatott egy második 21 munkaállomásos XCLASS labor a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Idegennyelvi Lektorátusán.

 

A régi (analóg) labor átalakítását, komplett hálózatépítést és a hardver eszközök (PC-k) szállítását is cégünk végezte.


Kérdése van? Segítünk! +36 70 330 0870

Copyright 2010 Smart Consulting Group kft.